top of page

De Workshops

274246913_4838738949506163_6153462948334958907_n.jpg

Altijd al eens je eigen bier willen brouwen, maar durf je er niet goed aan te beginnen? Dan heb ik voor jou de oplossing. Kom gezellig een dagje langs om huiswaarts te keren met 10 flessen overheerlijk pilsbier. Het enige waar jij je zorgen om moet maken, is met wie je ervan genieten!

 

Wat bieden we je aan. Alle materialen die je nodig hebt om onder hygiënische omstandigheden aan het werk te gaan. Een heerlijk broodje met liefde gemaakt en een frisse pint of heerlijke koffie, thee... Een warme ontvangst in een huiselijk kader. Ja hoor, Max de waakhond en Mittens de straatkat kijken toe. Veel wistjedatjes en interessante info over de geschiedenis van het bier. Een volledige beschrijving van het bierproces, zodat je vanaf nu ook zelf thuis aan de slag kan. Het hele brouwproces neemt 6 uren in beslag, inclusief pauze met middagmaal. Er wordt ook een terugkommoment voorzien om naast het brouwen, ook zelf je eigen bier te bottelen.

 

Helaas kan je deze dag maar met maximum 2 personen beleven, maar alleen komen kan en mag natuurlijk ook. Lijkt dit concept wel wat voor jou, dan rest je niets anders dan een dag te kiezen om lekker aan het brouwen te gaan.

 

Wanneer mag ik jou verwachten?

bottom of page